HALİLİYE BELEDİYESPOR 2. LİGE DAMGA VURDU

Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 5’nci Grup’ta karşılaştığı 47 Mavispor’u 3- 0’lık set galibiyetleriyle geçerek, gruptaki liderliğini sürdürdü. Haliliye Ekibi, 2.Ligde 58 takım arasında rakiplerine set vermeden liderliğini namağlup sürdüren tek takım olarak öne çıktı. 



Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 5’nci Grup 9. Hafta karşılaşmasında Mardin temsilcisi 47 Mavispor ile karşılaştı. GAP Arena Spor Salonu’nda gerçekleşen Grup maçında Haliliye Belediyespor üstün oynadığı ilk seti 25-7 kazandı.  İkinci sette de baskılı ve güzel oyununu sürdüren Haliliye Belediyesspor 25-15 set üstünlüğü ile durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın son setinde rahat bir oyun ortaya koyan Haliliye Belediyesi 25-10 set üstünlüğü ile karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.


Bu galibiyetle ligde 9’da 9 yapan Haliliye ekibi, 27 puanla da ligde liderliğini korudu. Haliliye ekibi Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligine de damga vurdu. Haliliye Belediyespor 3-0 set galibiyeti ile 9. haftası geride kalan 2.Ligde 6 grupta bulunan 58 takım arasında rakiplerine set vermeyen tek takım olarak öne çıktı. Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı, 18 Aralık Pazar günü saat 13.00’da Mardin ekibi Midayat Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 


OSMAN ULUDAĞ: ÇALIŞMALARIMIZ HER ZAMAN ÜST SEVİYEDE 

Mücadeleyi GAP Arena Salonunda izleyen Başkan Yardımcısı Osman Uludağ , “İnşallah efeler ligine gitme yolunda başarılı yolculuğumuz devam ediyor. Başkanımız Fevzi Demirkol’un talimatları ile sporda Haliliye Belediyesi her zaman en üst seviyede çalışmalar yapıyor. Voleybol takımımızda bugün bunu göstererek yükselmesine devam edecek. Ben sporcu arkadaşlarımıza, antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

  



Eklenme Tarihi: 12.12.2016 01:14

×