DEVTEŞTİ VE İMAM BAKIR MAHALLELERİ’NDE PARKE YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 19 mahallede başlattığı kilitli beton parke yapım çalışmaları, Devteşti ve İmam Bakır Mahalleleri’nde devam ediyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların yol şartlarındaki mağduriyetlerine bağlı mağduriyetlerini gidermek amacıyla başlattığı kilitli beton parke yapım çalışmalarına, Devteşti ve İmam Bakır Mahalleleri’nde devam ediyor. Yapılaşmanın tamamlandığı sokaklarda üst yapı çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü, hava muhalefetini de göz önünde bulundurarak Devteşti ve İmam Bakır Mahalleleri’nde çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Devteşti Mahallesi’nde 10 sokakta, İmam Bakır Mahallesi’nde ise 17 sokakta yürütülecek olan parke kaplamalar için yaklaşık 7 km’lik yol daha yapılmış olacak.

Eklenme Tarihi: 20.01.2015 04:47