BELEDİYE PERSONELİNE ÖFKE KONTROLÜ EĞİTİMİ

Haliliye Belediyesi'nde çalışan birim müdürleri ve personellerine, Harran Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Refik Balay tarafından "Öfke Kontrolü" eğitimi verildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen birim müdürleri ve belediye personellerine yönelik düzenlenen "Çalışma Performansı" eğitimleri "Öfke Kontrolü" konusuyla devam etti. Doç. Dr. Refik Balay tarafından verilen eğitimde; 'öfke nedir?', 'ne zaman öfkeleniriz?', 'öfkenin sonuçları', 'öfkeli insanların tipik özellikleri', 'öfkenin belirtileri' ve 'öfkeyle başa çıkma yöntemleri' başlıkları ele alındı. Yaklaşık 2 saat süren eğitim, karşılıklı soru ve cevaplar ile sürdü.

Ayrıca, Çalışma Performansı eğitimlerinde; 'mesleki etik', 'empati yokluğu ve iletişim', 'farkındalık' ve 'kriz yönetimi, ikna ve hafıza becerileri' konuları hakkında birim müdürlerine ve personellere eğitim verilecek.

Eklenme Tarihi: 04.02.2015 03:14