HALİLİYE BELEDİYESİ’NDE 'EMPATİK İLETİŞİM' EĞİTİMİ

Haliliye Belediyesi'nde çalışan birim müdürleri ve personellerine, Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Adıgüzel tarafından "Empatik İletişim" eğitimi verildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen birim müdürleri ve belediye personellerine yönelik düzenlenen "Çalışma Performansı" eğitimleri, "Empatik iletişim" konusuyla devam etti. Doç. Dr. Abdullah Adıgüzel tarafından verilen eğitimde; İletişimin alt yapısı, empatinin tanımı, sempati - empati farkı, iletişim ve benlik konuları hakkında bilgi verdi.  İkili ilişkilerde iletişim aksaklıkları üzerinde durularak doğru iletişim yolları gösterildi.  Soru cevap bölümüyle devam eden eğitim, yaklaşık 2 saat sürdü.

Ayrıca, Çalışma Performansı eğitimlerinde; 'mesleki etik', 'farkındalık' ve 'kriz yönetimi, ikna ve hafıza becerileri' konuları hakkında birim müdürlerine ve personellere eğitim verilecek.

Eklenme Tarihi: 05.02.2015 04:15