HALİLİYE BELEDİYE SPOR BASKETBOL TAKIMI, YARI FİNALE YÜKSELDİ

Haliliye Belediyesi Spor Birimi bünyesinde kurulan Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı, Yerel Lig grup maçlarını birincilikle tamamlayarak yarı finale yükseldi.

Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı, gruptaki son maçında Gelişim Spor Kulübü ile karşılaştı. Teknik koordinatör Mehmet Leblebicioğlu ve antrönör Evrim Yavuz'un başında olduğu Haliliye Belediye Spor, ilk periyodu 19-15, ikinci periyotta da farkı iyice açarak rakibi karşısında ilk yarıyı 33-24 önde kapattı. Karşılaşmanın 3'üncü periyodun da rakibi karşısında üstünlüğünü koruyarak 46-38'lik skor elde eden Haliliye Belediye Spor, karşılaşmadan 71-52 galibiyetle ayrıldı.

Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı, elde ettiği galibiyetle Yerel Lig grup maçlarında birinci olarak yarı finale yükseldi. Yarı finalide geçerek finalde şampiyonluk elde etmeyi hedefleyen Haliliye Belediye Spor, Şanlıurfa'yı il dışında temsil etmeyi hedefliyor.

Eklenme Tarihi: 05.02.2015 07:09