ŞUBAT AYI HALK GÜNÜ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haliliye Belediyesi Şubat ayı "Halk Günü" toplantısı gerçekleştirildi. Vatandaşlar, taleplerini Başkan Yardımcısı Mehmet Faik Demir ve birim müdürlerine iletti.

Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantısı Salonu'nda gerçekleştirilen halk günü programına; Başkan Yardımcısı Mehmet Faik Demir ve birim müdürleri katıldı. Başkan Yardımcısı Demir ile görüşen vatandaşlar; istek, öneri ve şikayetlerini anlatarak çözüm istedi. Başkan Yardımcısı Mehmet Faik Demir tarafından not alınan taleplerin çözümü için ilgili birim müdürlüklerine talimat verildi. İletilen taleplerden Haliliye Belediyesi hizmet alanına girmeyen konular ise ilgili kurumlara resmi yolla iletilerek çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

Halk günü uygulaması, Mart ayının ilk cuma günü devam edecek.

Eklenme Tarihi: 06.02.2015 09:02