HALİLİYE BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN EKMEK DENETİMİ

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan Unlu Mamul üreticilerini denetledi. Denetimlerde gramajı eksik olan 240 adet ekmeğe el konuldu.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan işyerlerine yönelik denetim faaliyetleri sürdürüyor. Zabıta ekipleri ilçe sınırlarında bulunan; Ahmet Yesevi, Devteşti ve Bağlarbaşı Mahalleleri’nde, ekmek üretimi yapan unlu mamul üreticilerini denetledi. Haliliye Belediyesi zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Kontrol Ekipleri de destek verdi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren zabıta ekibi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne bağlı gıda kontrol ekipleri tarafından unlu mamulleri imalathanelerini denetledi. Denetimlerde işyerlerinin ruhsatları, sağlığa uygunluk durumu ve unlu mamul üretiminde gerekli şartların bulunup bulunmadığı kontrol edildi. Yapılan denetimlerde; ruhsatsız ve gramajı düşük ekmek üreten 4 işyerine cezai işlem uygulandı. Yapılan denetimler sırasında gramajı eksik olan 240 ekmeğe el konulurken, poşetlere doldurulan ekmekler, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gıda Bankasına teslim edildi.

Eklenme Tarihi: 10.02.2015 07:51