HALİLİYE BELEDİYESİ HABER ARŞİV SİSTEMİ KURULDU

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, belediye faaliyet arşivlerinin online olarak erişilebilmesi için "Haber takip sistemi" kurdu. "Ajans Haliliye" adıyla kurulan ve 'www.ajanshaliliye.com' adresinden ulaşılacak haber takip sisteminde; Haliliye Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili haberler, tarih ve müdürlüklerin isimlerine göre yer alıyor.

Haliliye Belediyesi'nin çalışmalarının yer alacağı Ajans Haliliye, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün servis ettiği haberlerin online olarak arşivlenmesinde kullanılacak. Duyurulan faaliyetlere ait bilgilendirme notları, fotoğraflarıyla birlikte sisteme eklenerek konunun hangi birim müdürlüğüne ait olduğu belirtilecek. Aylık ve günlük olarak arşivlemenin yapıldığı haber takip sisteminde, kullanıcılar müdürlüklerin çalışmalarını da ayrı ayrı takip edebilecek. Haliliye Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarının da yer aldığı haber takip sisteminde, haber görüntülerine ise belirtilecek FTP hesabından ulaşılacak.

NASIL KULLANILIR?

www.ajanshaliliye.com Ajans Haliliye Haber Takip Sistemi'ne giren kullanıcılar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından servis edilen bültenlere ana sayfa ekranından ulaşacak. Haber içeriğine giren kullanıcılar, bilgilendirme notu ve video ile fotoğraflara erişebilecek. Ana sayfa da yer alan "arama" bölümünden kelime aratarak arşivden arama yapılırken "kategoriler" sekmesinden de birim müdürlüklerine ait çalışmalar kategorilize edilerek ekrana yansıyacak.

Eklenme Tarihi: 12.02.2015 03:41