BAŞKAN YARDIMCISI ULUDAĞ, ULUBAĞ MAHALLESİ'NDE İNCELEME YAPTI

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, birim müdürleri ile birlikte Ulubağ Mahallesi'nde imar sorunu bulunan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, beraberinde İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Hazar, Plan Proje Müdürü Ömer Yetkin ve Yapı Kontrol Müdürü Yaşar Kırkpınar ile birlikte Ulubağ Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı İsmail Kılıç ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Uludağ ve beraberindekiler, imar problemi bulunan alanları gezdi. Birim müdürleri tarafından mahalle sakinlerine yapılaşma hakkında bilgi verilirken, Başkan Yardımcısı Uludağ, imar sorununun yasal yollarla çözümü için çalıştıklarını ifade etti.

Uludağ, şunları söyledi:

"Haliliye Belediyesi'nden birim müdürü arkadaşlarımızla birlikte Ulubağ Mahallesi'ne geldik. Daha öncesinden yaklaşık 20 mahalle sakini, bizi belediye ziyaret etmişti. Bu bölgede imarla ilgili bir takım sıkıntılarının olduğunu bize dile getirmişlerdi. Bu konu üzerinde çalışmalarımız da vardı. Projeler üzerinde müdürlerimiz incelemelerini yaptı. Bizde gelip alanı yerinde görüp, buradaki vatandaşlarımızın sıkıntılarının nasıl gideriliriz diye incelemelerde bulunduk. Muhtarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinledik. Bununla ilgili çözüm önerilerimizi ve çalışmalarımızı yapıp muhtarımız ve buradaki halkla istişare edip hem belediyemizin hem de buradaki vatandaşlarımızın menfaatleri için ortak bir çalışma yapmak için buradayız. Sorunlu olan yerleri bize gösterdiler. Birim müdürlerimiz gerekli notlarını aldı. Bu ve bunun dışında sorunlu olan bölgelerdeki çalışmalarımız devam ediyor. Çözüm için Haliliye Belediyesi çalışıyor."

Mahalle Muhtarı İsmail Kılıç ise çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Arkadaşlar burada inceleme yaptı. Bize yardımcı olacaklar ve gerekeni yapacaklar" diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 12.02.2015 07:06