HALİLİYE BELEDİYE SPOR 3. LİGE YÜKSELDİ

Haliliye Belediye Spor Voleybol Erkek Takımı, 3. Lig Play-Off maçların ikinci ve üçüncü  müsabakalarından galibiyetle ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.  Haliliye Belediye Spor Voleybol Erkek Takımı önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele edecek.

Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde play-off müsabakalarına katılan Haliliye Belediye Spor Voleybol Erkek Takımı ikinci maçında Bismil Gençlik Spor ile karşılaştı.  Kahta Atatürk Salonunda oynanan mücadeleye ilk altıda; Mustafa Eryol, İbrahim Girgin, İsmail Türkmen, Yusuf Aktaş,  Ömer Faruk Özen ve Yakup Aktaş ile başlayan Haliliye Belediye Spor, , ilk seti 25-11, ikinci seti 25-14, üçüncü seti de 25- 12 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Erkek Takımı final maçında, Gaziantep Özel Erdem Koleji ile final maçına çıktı.  Final müsabakasını Haliliye Belediye Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz, Meclis Üyeleri; Abdulkadir Altundağ, Ali Doğan,  AK Parti Haliliye İlçe Başkan Yardımcıları Fethi Deniz, Abuzer Avcı, Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Acar,  Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selim Polatkan, Haliliye Belediye Spor Birimi Müdürü ve Kulüp İkinci Başkanı Şavak Baysal da tribünlerden takip etti.

Final mücadelesine ilk altıda;  Mustafa Eryol, İbrahim Girgin, İsmail Türkmen, Bilal Tanrıverdi, Ömer Faruk Özen ve Yakup Aktaş ile başlayan Haliliye Belediye Spor, ilk seti 25-21 kaybederken, ikinci seti 25-13, üçüncü seti de 25- 20, dördüncü seti 25-18 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Şanlıurfa’daki programı nedeniyle karşılaşmayı takip edemeyen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, telefon açarak sporcuları tebrik etti.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Haliliye Belediye Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz: “Haliliye Belediyesi salon sporları olarak kısa bir zaman içerisinde kurulan Haliliye Belediye Spor Voleybol takımı, Şanlıurfa’daki bütün maçlarını kazandıktan sonra bölgede 3. Lige yükselme maçlarında 6 maçta 1 tek set vererek şampiyon olmuştur. Biz Şanlıurfa’dan destek için geldik” ifadelerini kullanırken şampiyonluğun kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor voleybol takımı antrenörü Yakup Aktaş ‘’Şanlıurfa’da Voleybol ’da tek takım olan Haliliye Belediye Spor, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği bölgesel lig finallerinde şampiyon olduk.  Takımımıza desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol Bey’e, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ’a, Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanımız Mehmet Faik Demir Bey’e, Haliliye Belediye Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Şavak Baysal’a, Necmi Durmaz hocamıza çok teşekkür ediyorum. ‘’

Eklenme Tarihi: 15.02.2015 07:45