BAŞKAN DEMİRKOL, SPORCULARLA ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı sporcuları ile şampiyonluğu kutladı.

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak 3. Lige çıkan Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı sporcuları ile Başkan Demirkol'un yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcı Osman Uludağ, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri Abdurrahman Beyaz, Abdulkadir Altundağ ve Selim Polatkan ile birim müdürleri bir araya geldi.

Kutlama programında konuşan Haliliye Belediyesi Spor Birim Sorumlusu Şavak Baysan, "Bizleri yalnız bırakmadığınız için desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Geldiğimiz ilk günden bugüne Başkanımız Fevzi Demirkol'a gençlere çok önem vermektedir. Bu anlamda da, bizlere vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda gençlerin önünü açabilmek için sporcuların nasıl başarılı olabileceğini göstermek adına, voleybol takımımızı hedefe yönlendirmeye çalıştık. Bu anlamda, 3. Lige çıktık" dedi.

"İLK KUPAMIZ"

Şampiyonluğu Başkan Demirkol'a armağan ettiklerini ifade eden takımın antrenörü Yakup Aktaş, kazandıkları kupanın Haliliye Belediye Spor'un ilk kupası olduğunu söyledi. Aktaş, şöyle devam etti: "3. Lige çıkma kupası kazandığımız ilk kupa. Desteklerinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum."

"SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM"

Aktaş'ın ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sporcuları tebrik ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Sporcularımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten sporcunun hedefi, kupayı alıp getirmektedir. Bunu başardılar. Ben duyduğumda sevindim ve iftihar ettim. Şanlıurfa’mıza yeni bir kupa kazandırmış oldular."

"TÜM EKİBE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Son olarak konuşan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi'ne kazandırmış oldukları şampiyonluktan dolayı voleybol ekibine teşekkür etti. Demirkol, "Bu kupayı getirdikleri için ve bu kupanın gerçek sahibi olan gençlere, bu kupayı kazandıkları için tüm voleybol ekimize, hocamız Sayın Yakup Aktaş'a, Spor Müdürümüz Sayın Şavak Baysan'a teşekkür ediyorum. Bu kupayı getirdiğiniz için ve daha sonrasın yeni kupalar getirmek düşüncesiyle, bu konuyla hareket edeceğinize inanıyorum" diye konuştu.

"KUPALAR ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'un şampiyonluklar elde ederek kupalar almaya devam edeceğini anlatan Başkan Fevzi Demirkol, şöyle konuştu: "Biz, Haliliye Belediyesi olarak spora, sporcuya ve gençlere vermiş olduğumuz önemi tüm kamuoyuna sunmak adına Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'u kurduk ve kimsenin ilgilenmediği veya ihmal ettiğini saydığımız salon sporlarıyla başladık. Salon sporlarında voleybol ekibimiz, Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde yapılan finallerde, 3 maçta toplamda 1 set vererek bu şampiyonluk kupasını Haliliye'mize, Şanlıurfa'mıza getirmişlerdir. Takımımızı erkek voleybol liginde 3. Lige çıkarmışlardır. Bundan sonra takımımız 3. Ligde mücadele edecektir. Bugün, bir kupa aldık. Haliliye kupa almaya başladı. Bundan sonra almaya devam edecek."

"BİZDE KUPA VERECEĞİZ"

Türkiye Jokey Kulübü'nün Şanlıurfa yarışlarında 19 Şubat günü Haliliye Belediyesi Koşusu'nun yapılacağını hatırlatan Başkan Fevzi Demirkol, "Ayın 19'unda bizde bir kupa vereceğiz. Bölgemizin atı olan, Arap atları yarışında Haliliye Belediye Başkanlığı koşusu düzenledik. Ayın 19'unda saat 6'da Şanlıurfa Hipodromu'nda Haliliye Belediye Başkanlığı Koşusu düzenlenecek.  Birinciye kupa vereceğiz. Orada, Arap atlarını seçtik, İngiliz atlarını seçmedik. Bölgemize has, Arap atı yetiştiriciliğini teşvik etmek amacıyla bundan sonrasında da biz görevde olduğumuz sürece bu yarış düzenlenecektir."

Konuşmaların ardından Başkan Demirkol’a taktim edilen şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirildi.

Eklenme Tarihi: 15.02.2015 14:17