HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KOBANİLİ AİLEYE YARDIM

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Suriye’nin Kobani (Ayn- El Arap) İlçesi’nden Şanlıurfa’ya sığınan 15 kişilik aileye gıda yardımında bulundu.

Kobani’den, DEAŞ’ın saldırıları nedeniyle kaçan ve Haliliye İlçesi’ne bağlı Dört Mağara Mahallesi’ne yerleşen 15 kişilik Suriye uyruklu aileye, Haliliye Belediyesi el uzattı. Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş’in müracaatı sonucu yardım için harekete geçen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ailelerin ihtiyaçlarına göre yardım paketleri hazırladı.

Hazırlanan yardım paketleri, belediye personelleri tarafından Muhammed Ailesi’ne teslim edildi. Yardım paketlerini alan Muhammet Ailesi fertleri, yardımlarından dolayı Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 19.02.2015 04:31