BAŞKAN DEMİRKOL: VATANDAŞLARIN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yoğun kar yağışıyla beraber vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için belediye olarak çalıştıklarını söyledi. İlçe genelinde kontrol yapan Başkan Demirkol, "Biz öncesinde her türlü şartlara karşı, tedbirimizi almıştık. Vatandaşlarımızın rahatı için belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yoğun kar yağışıyla beraber ilçe genelinde incelemelerde bulundu. İlçe genelinde Park Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Demirkol'a Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Beyaz'da eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet ederek, karla mücadele konusunda bilgi veren Başkan Demirkol, "Bugün ilimizde ender görülen bir kar yağışı yaşadık. Biz öncesinde her türlü şartlara karşı, tedbirimizi almıştık. Büyükşehir Belediyemiz, bir Kriz Masası oluşturdu. İlgili arkadaşlarımız, Büyükşehir Belediyesinin anayol çalışmalarında zaten bulunmaktalar. Kriz Masası'nda Belediye Başkan Yardımcımız ve ilgili arkadaşlarımız bir fiil hizmet etmektedirler. Bizde, 15 metrenin altındaki sokaklarda, caddelerde, belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü, her türlü olumsuz şartları ortadan kaldırmak, halkımızın bu kar yağışı karşısında olumsuz etkilenmemesi için sahadalar. Bende, genel kontrol amacıyla arkadaşlarımızın çalışmalarını yerinde inceledik. Bütün arkadaşlarımız, sahada çalıştığı için bende tek başıma bu kontrol çalışmalarını sürdürüyorum. İlgili müdürlerimiz de ekiplerini kontrol ediyor. Herhangi bir kazaya, olumsuzluğa mahal vermeden biz bu işleri vatandaşlarımızın rahatı için elimizden geleni zaten önceden yapmışız. Almaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ayrıca; Başkan Demirkol, Pasabağı ve Sırrın Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti. Mahalle muhtarlarıyla görüşerek istek ve şikayetleri dinleyen Başkan Demirkol, olumsuz hava muhalefetine rağmen vatandaşların rahatı için çalıştıklarını söyledi. Başkan Demirkol, parkta oyun oynayan çocuklarla da görüşüp birlikte fotoğraf çektirdi.

Eklenme Tarihi: 20.02.2015 09:26