BAŞKAN DEMİRKOL: GENÇLİK BİZİM GELECEĞİMİZ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Tecrübe Konuşuyor” adlı söyleşiye konuk oldu. Söyleşideki konuşmasında gençliğin önemine dikkat çeken Başkan Demirkol, “Gençlik bizim istikbalimiz, gençlik bizim geleceğimiz’’ dedi.

AK Parti Haliliye Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Tecrübe Konuşuyor” adlı söyleşiye Başkan Fevzi Demirkol’un yanı sıra, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Selim Polatkan ve Halil Yetkin, AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı, AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ile teşkilat üyeleri katıldı.

Söyleşinin açılışında konuşan Gençlik Kolları Başkanı Bağmancı, “Başkanımız önceden İl Başkan Yardımcılığı yaptı, bütün teşkilatlarca bütün kırsal tarafından tanınan bir isim. Başkanımız bizden çekinmeden her konu hakkında soru ve görüş bildirebileceğimizi söyledi” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol ise, “Şimdi aramızda bulunan veya herhangi bir sebepten dolayı aramızda yer almayan, ama geçmişte bize emeği olan, bize hakkı olan bütün kardeşlerimize teşekkürlerimi iletmenizi istiyorum’’ diye konuştu.

“GENÇLİK İSTİKBALİMİZDİR”

Konuşmasına gençliğin önemini anlatarak devam eden Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Şimdi Başkanımız; ‘Çanakkale, gençliğe önemlidir’ dedi. Ben hakikaten gençliğe önem veririm. Şekle, usule, lisanen değil. Gençlik bizim istikbalimiz, gençlik bizim geleceğimiz. Ama hangi gençlik? İdeali olan, bir mefkuresi olan, bir fikri olan, bir hedefi olan gençlik. Şimdi o gençlik inşallah Mehmet Akif Ersoy’un da şiirinde bahsettiği; ‘Âsım'ın nesli...diyordum ya...nesilmiş gerçek’ o bakımdan gençler yaşı biraz daha ilerleyince biraz daha olgun yaşa geldikleri zaman ilk heyecanlarını kaybederler. Bu genetik olarak böyledir. Ben sizin kadar hızlı hareket edemesem de, sizin kadar hızlı koşamasam da, düşünce olarak, davranış olarak lise son sınıf bir kardeşimiz ne düşünüyorsa, neden duygulanıyorsa, neden seviniyorsa neye üzülüyorsa aynı duyguları paylaşıyorum. Şimdiye kadar davranışımda düşüncemde idealimde hiçbir zaman için çaresizlik aciziyet yaşamadım.”

Başkan Demirkol, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Tek başıma yola çıkabilirim. İki kişi olursak büyüğüz demektir. Sayımız 2 değil, 200 bin de değil, milyonlarla sayılarımız ifade ediliyor. O bakımdan bizim aynı inanış içerisinde beraber uzun bir yol yürüyeceğimizi, zaman içerisinde bende dahil olmak üzere aramızdan ayrılanlar olacaktır. Aramızdan ayrılanlar Rahmet-i Rahman’a kavuştukları zamanda onların söyledikleri, hedefleri, gayeleri bizim için bir emanet olacak.”

Açılış konuşmalarının ardından soru, cevap şeklinde devam eden söyleşi yaklaşık 3 saat sürdü. Söyleşi, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Eklenme Tarihi: 22.02.2015 11:33