HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİ MART AYI 1. BİLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haliliye Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi gerçekleştirildi. Mart ayının 1. toplantısında, meclis üyeleri tarafından verilen yazılı ve sözlü önergeler görüşüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan meclis toplantısı’na Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol başkanlık yaptı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Meclis Üyeleri tarafından gündeme taşınan önergeler, ilgili komisyonlar ve müdürlüklere havale edildi.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Meclis Üyeleri tarafından verilen  ‘Haliliye bölgesinde bulunan sahalarda spor faaliyetleri yapılması’ şeklindeki yazılı önerge hakkında açıklama yaptı.  Gençlerin zinde ve sağlıklı bir neslin birer mensubu olması temin etmek amacı ile Haliliye Belediyesi olarak, gençliğe yönelik spor faaliyetlerin devam ettiğini söyleyen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada; ‘’Gençlerimizin spor yapacağı fiziksel ortamlarının da hazırlanması gerekmekte bu hususta önergeyi veren arkadaşlara ben teşekkür ediyorum ediyorum. Haliliye Belediyesi olarak futbol dışında salon sporları ile zaten ilgiliyiz. Bu işle ilgili Şanlıurfa Haliliye Belediyespor kulübümüz var. Bu kulübümüzün faaliyet sahaları arasında; Basketbol, voleybol, masa tenisi, dövüş sporları ve bunun gibi salon sporları’’ dedi.  Başkan Fevzi Demirkol ayrıca Haliliye Belediyespor Voleybol takımının şampiyon olarak 3. Lige yükseldiğini anımsattı.

Haliliye Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı yazılı ve sözlü önergelerin görüşülmesinin ardından son buldu.

Eklenme Tarihi: 02.03.2015 11:30