MART AYI HALK GÜNÜ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haliliye Belediyesi Mart ayı "Halk Günü" toplantısı gerçekleştirildi. Vatandaşların not alınan taleplerinin çözümü için belediye yetkilileri çalışmalarını başlattı.

Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantısı Salonu’nda gerçekleştirilen halk günü programına; Haliliye Belediye Başkan vekili Hande Çankaya, Başkan Yardımcıları Hacı Kanduza ve Osman Uludağ ile birim müdürleri katıldı. Başkan Vekili Çankaya ile Başkan Yardımcıları Kanduza ve Uludağ ile görüşen vatandaşlar; istek, öneri ve şikayetlerini anlatarak çözüm istedi. Başkan vekili ve yardımcılar tarafından not alınan taleplerin çözümü için ilgili birim müdürlüklerine talimat verildi. İletilen taleplerden Haliliye Belediyesi hizmet alanına girmeyen konular ise ilgili kurumlara resmi yolla iletilerek çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

Halk Günü ile ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, "Bugün yine her ayın ilk cuma günü yaptığımız Halk Günü'nü gerçekleştirdik. Müdürlerimizle birlikte vatandaşlarımızın, sorunlarını bire bir ilk ağızdan dinledik. Bununla ilgili çözebileceğimiz konuları burada hazır bulunan müdürlerimizle kendilerini direk görüştürdük ve sorunlarını anlattılar. Diğer konularla ilgili yapılacak olan çalışmalar, başka kurumlara iletilmesi gereken sorunlarla ilgili de arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın taleplerini aldı. Bu işlerin de çözülmesi için gerekli yerlerle görüşmelerimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Bizde bununla ilgili müdürlerimiz, başkanımız, başkan yardımcılarımız, bütün çalışanlarımız ile birlikte bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Halk Günü'nde, bire bir, ilk ağızdan vatandaşlarımızla iletişim kuruyoruz" dedi.

Halk günü uygulaması, Nisan ayının ilk cuma günü devam edecek.

Eklenme Tarihi: 06.03.2015 08:43