HALİLİYE BELEDİYESİ'NE ÇÖP KAMYONU HİBE EDİLDİ

Haliliye Belediyesi'ne, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen törende çöp kamyonu hibe edildi.

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Kampusü'nde düzenlenen hibe törenine Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Topbaş ile görüşen Başkan Yardımcısı Uludağ, Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde kullanılacak olan çöp kamyonunu teslim aldı.

Çöp kamyonunun ilçedeki çöp toplama işlerine katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Uludağ, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize hibe edilen çöp kamyonunu teslim aldık. Hibe araç, ilçemizdeki çöp toplama işlerinde işimizi rahatlatacak. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Topbaş'a, ilçemize sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Hibe aldığımız araç, kısa süre sonra ilçemizde hizmet vermeye başlayacaktır."

Eklenme Tarihi: 09.03.2015 06:52