MOBİL ATÖLYE İLE YERİNDE ÇÖZÜM

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçirilen "Mobil Atölye" ile çöp konteynırlarının bakımlarına yerinde müdahale ediliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, bakım gerektiren çöp konteynırlarının tamir edilmesinde geçen sürenin en aza indirilmesi için bünyesinde Mobil Atölye'yi hayata geçirdi. Atölye haline dönüştüren kamyonette görev alan 3 personel, periyotlar halinde mahalle mahalle gezerek, günlük yaklaşık 50 konteynırın tamirini yerinde gerçekleştiriyor.

Temizlik işçileri, Mobil Atölye’nin gittiği mahalledeki bakım gerektiren çöp konteynırlarını belirledikleri bölgelere getirerek, tamiratın gerçekleşmesini sağlıyor. Mobil Atölye ile eskiyen tekerleklerin değişimi, kırılan demirin kaynak yapılması ve kirlenen konteynırların boyama işlemleri, yerinde tamir edilerek vatandaşların mağduriyeti en aza indirilmiş oluyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ilçe genelinde yaklaşık 100 konteynırın günlük olarak bakıma alındığını ve Mobil Atölye ile bu işlemin yükünün hafifletildiği bildirildi.

Eklenme Tarihi: 14.03.2015 03:30