BAŞKAN DEMİRKOL, MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, büyükşehir statüsüyle birlikte mahalleye dönüşen 15 köyün muhtarıyla bir araya gelerek, talep ve şikayetleri dinledi. Mahalle muhtarlarıyla ileriki günlerde de bir araya geleceklerini söyleyen Başkan Demirkol, "Az sayıda muhtarımızın katılımıyla toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarımız, bu hafta da, bundan sonraki haftalarda da devam edecek" dedi.

Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu'ndaki görüşmeye Başkan Fevzi Demirkol'un yanı sıra, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Osman Uludağ ile birim müdürleri ve 15 mahallenin muhtarı katıldı. Muhtarlar, Başkan Demirkol’a mahallelerinin sorunlarını ileterek çözüm noktasında taleplerde bulundu. Muhtarların ilettiği sorun ve talepleri not alan Başkan Demirkol, iletilerin kaydedilip raporlaştırıldıktan sonra çözülmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerin sorunlarının belirlenerek, çözüme kavuşması için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyleyerek, şunları kaydetti:

"Kırsal mahallelerimizdeki muhtarlarımızın bir kısmıyla bir araya geldik. Haliliye Belediyesi olarak yapmış olduğumuz hizmetlerin ne aşamada olduğunu ve yeni ihtiyaçların ne olduğunu birlikte tespit ettik. Bundan sonrada toplantılarımız, küçük ölçekte devam edecek. Bu toplantımız büyük ölçekli değildi. Bundan sonrada, bire bir yapılan çalışmaların ne aşamada olduğunu, aksayan taraflarını veya iyi giden taraflarını yapacağımız çalışmaların da ne olarak, hangisinin daha öncelikli olduğunu birlikte tespit etmemiz açısından küçük ölçekli toplantılar yapıyoruz. Az sayıda muhtarımızın katılımıyla toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarımız, bu hafta da, bundan sonraki haftalarda da devam edecek. Daha sonrasında, bugün burada bulunmayan kırsal mahallelerimizdeki muhtarımızda var ve sonrasında kent merkezinde bulunan muhtarlarımızla çalışmalar yapacağız. Bu toplantılarda bize birim müdürlerimiz eşlik ettiler. Yapılan çalışmalarla notlar aldılar. Kendileri, muhtarlarımıza çalışmaların ve projelerimizin ne aşamada olduğunu anlattılar. Muhtarlarımızdan gelen talepleri de değerlendirecekler. Buna göre çalışmalarımız daha sonrasında hızla devam edecek. Bugün aramızda olmayan muhtarlarımızla, daha sonrasında birlikte olacağımızı belirtmek istiyorum."

Eklenme Tarihi: 17.03.2015 07:23