FEN İŞLERİ, ŞAİR ŞEVKET MAHALLESİ'NDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Şair Şevket Mahallelerindeki bazı cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmaları başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü, Şair Şevket Mahallesi Çarşı Caddesi ve 119'uncu Sokakta, tahrip olmuş bazalt taşları onarımları için çalışmalarını başlattı. Aralıksız süren çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaldırım kenarlarındaki aydınlatma direkleri, çiçeklikleri ve dubaların da bakımını sağlıyor.

Takdir toplayan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Cüneyt Görgün, "Mahallemizde bulunan Çarşı Caddesi ile 119. Sokakta sıkıntılarımız vardı. Allah razı olsun şimdi Haliliye Belediyesi çalışmaları başlattı ve bu işi yüklendi. Kaldırım ve yol çalışmaları yapılıyor. Haliliye Belediyemize çok teşekkür ederiz. Bu yollarda kabarmalar olmuştu. Sorunun giderilmesi bizim için çok iyi oldu. 9- 10 aydır elektriklerimiz yanmıyordu, belediyenin yapmış olduğu aydınlatmalar. Kaldırımlarda bulunan çiçek saksılarında sıkıntılar oluşmuştu. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol bu işe el attı. Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi: 19.03.2015 08:48