BAŞKAN DEMİRKOL, MAHALLE MUHTARLARINI DİNLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal mahalle muhtarlarıyla periyotlar halinde yapmış olduğu görüşmelerini sürdürüyor. 30 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, "Kırsaldaki muhtarlarımızın dilek ve taleplerini aldık" dedi.

Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda iki grup halinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Demirkol'un yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Belediye Başkan Yardımcıları Haci Kunduza ve Osman Uludağ, ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İzzettin Polat, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarı katıldı.

İki grup halinde 30 mahalle muhtarıyla görüşen  Başkan Demirkol, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar ve Genel Müdür Yardımcısı Polat ise, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlattı. Muhtarlar da, mahalleleriyle ilgili isteklerini Başkan Demirkol'a bildirdi. Muhtarların ilettikleri, birim müdürleri tarafından kaydedilerek çözüme kavuşturulmak için çalışma planına alındı.

"GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

Muhtarlarla görüşmelerinin devam edeceğini söyleyen Başkan Demirkol, şunları söyledi:

"Kırsaldaki 30 mahalle muhtarımızla iki toplantı şeklinde yapmış olduğumuz hizmetleri gözden geçirdik. Yapacaklarımızı konuştuk. Kırsaldaki muhtarlarımızın dilek ve taleplerini aldık. Yapılmış olanlarda aksaklıklar varsa onları tespit ettik. Genel manada muhtarlarımız şimdiye kadar olan hizmetlerde iyi yönleri dile getirdiler. Eksiklikleri ise biz ortaya koyduk. Zaman içerisinde bu toplantılarımız, hizmetler yapıldıkça devam edecek. Muhtarlarımız ile görüş alış verişinde bulunacağız. Zaten biz mahallinde ve yerinde de incelemeler yaparak bu çalışmalarımızın yansımalarını ve aksayan yönlerini müşahede ediyoruz.  Bu toplantılarımız devam edecektir."

Eklenme Tarihi: 26.03.2015 02:35