ERZURUM BELEDİYESİ'NDEN YARDIM ELİ TIRI HALİLİYE BELEDİYESİ'NE ULAŞTI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Haliliye Belediyesi'ne TIR dolusu gıda paketi ve battaniye gönderdi. Yardım paketlerini teslim alan Başkan Fevzi Demirkol, " Bu emaneti kendilerinden devraldık, emaneti sahiplerine ulaştıracağız" dedi.

Haliliye Belediye Binası önünde gerçekleştirilen teslim törenine Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gönderilen TIR dolusu bin gıda kolisi ve bin battaniyeyi teslim alan Başkan Demirkol, Haliliye İlçesi'ndeki ihtiyaç sahiplerine gönderilen malzemeleri adil şekilde dağıtılacağını söyledi.

Başkan Demirkol, "Erzurum Büyükşehir Belediyemizin Haliliye Belediyesi ile olan kardeşliğini göstermek ve sıkıntıda olan insanlarımıza yardım etme hususundaki niyetlerinin bir göstergesi olarak, Erzurum Büyükşehir Belediyemiz Haliliye bölgesinde yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere; 1 koli gıda paketi, 1 adet battaniye Haliliye Belediyemize göndermişlerdir. Buradan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız  benimde aziz dostum Mehmet Sekmen Bey'e ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu emaneti kendilerinden devraldık, emaneti sahiplerine ulaştıracağız. Bu iyi niyetleri için bu yardımseverlikleri için ve imfakları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Haliliye İlçesinde olan muhtaçlarımıza dağıtımda adalet ve muhtaçlık sırası gözetmek üzere dağıtımı gerçekleştireceğiz. Bugün meclis üyelerimiz ve  Haliliye Belediyesi çalışanlarımızla birlikte eşyaları depoya indiriyoruz. Daha sonrasında dağıtacağız. Kardeşliğimizin daim olduğunu ve dostluğumuzun da eskiden olduğunu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından TIR'daki malzemeler, görevliler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ambara konuldu.

Eklenme Tarihi: 26.03.2015 11:44