BAŞKAN DEMİRKOL, KÜMEEVLER'E ÇÖZÜMLE DÖNDÜ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, geçen hafta ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinlediği Sırrın Mahallesi Kümeevler bölgesine çözümle döndü. Başkan Demirkol, mahallelinin alt ve üst yapı sorununun çözüme kavuşturulacağı müjdesini, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte verdi.

Başkan Fevzi Demirkol, geçen 22 Mart'ta ziyaret ettiği Sırrın Mahallesi Kümeevler bölgesinde vatandaşların alt ve üst yapı sorunlarını dinleyerek, çözüm için çalışma başlattı. Başkan Demirkol, çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte dün Kümeevler bölgesine gitti. Burada vatandaşlara çözümle dönüldüğü müjdesini veren Başkan Demirkol, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü'nün (ŞUSKİ) kısa sürede alt yapı çalışmalarına başlayacağını ve alt yapının tamamlanmasıyla da, Haliliye Belediyesi'nin üst yapı çalışmalarına başlayacağını söyledi.

Kümeevler'deki incelemelere ilişkin açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Bugün mahallelimizin daveti üzerine Haliliye Belediye Başkanımız ile Kümeevleri'ndeyiz. Kümeevleri'nin yıllardır süren kanalizasyon, su ve mahalle içi yol problemleri var. ŞUSKİ Genel Müdürümüz ile görüştüm. Süratle su problemini çözüyoruz. Kanalizasyon için tarlalardan vatandaşlarımız bize yer veriyorlar. Akabinde de, Haliliye Belediyemiz hem mahalle içindeki yolları parke yapıyor, hem de bakımını yapıyor" dedi.

Mahalle sakinlerinden Ali Demir'in ise 5 dönümlük yer vereceğini ve buraya Haliliye Belediyesi'nin çocuk oyun parkı yapacağını ifade eden Başkan Güvenç, "Ali Demir isimli vatandaşımız 5 dönümlük yer verecek. Oraya Haliliye Belediyemiz bir çocuk oyun alanı yaparak, bu gençlere hediye edecek. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol ise şunları söyledi:

"Susuz Mahallemizde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç Bey ile incelemelerde bulunduk. Bölgenin içme suyu ve kanalizasyon ihtiyacını Büyükşehir Belediyemiz temin edecekler. Ben geçen pazar günü de buradaydım. Kısa süreli çözüm için de parke çalışmalarımız devam ediyor. İçme suyu ve kanalizasyonun bitmesi itibariyle de, biz, bu bölgede hem kilitli parke çalışması hem de Sayın Ali Demir Bey'in hibesiyle oluşacak 5 dönümlük alanda da gençlerimizin, çocuklarımızın iyice vakit geçirmeleri için spor ve oyun alanları kuracağız. Bu vesileyle sevinçli bir gün. Geçen pazardan bugüne değişenleri gördüler."

Başkan Demirkol ve Güvenç'in incelemelerine Haliliye Belediye Meclis Üyesi Nihat Kılıç ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile ilgililer de eşlik etti.

Eklenme Tarihi: 29.03.2015 04:59