MAMUCA MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN DEMİRKOL'A TEŞEKKÜR PANKARTI

Haliliye İlçesi'ne bağlı Mamuca Mahallesi sakinleri, yıllar sonra yapılan mahalle içi yollarında dolayı, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür yazısı yazdıkları pankartı mahalle girişine astı.

Haliliye Belediyesi, büyükşehir statüsüyle beraber mahalleye dönüşen köylerin sorunlarını çözmeye devam ediyor. Yıllardır yolları çamur olan kırsal mahallelerde, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Mamuca Mahallesi'nde çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında çamurlu yolları, stabilize dökülerek kullanılabilir hale getirilen Mamuca Mahallesi sakinleri, çalışmalarından ötürü Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür ederek, teşekkür yazısının bulunduğu pankartı mahalle girişine astı.

"Haliliye Belediyesi ve Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a mahallemize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Mamuca Mahalle sakinleri" yazılı pankartı mahallenin iki kısmına astıklarını belirten Mamuca Mahalle Muhtarı Ali Beyaz, "Haliliye Belediyemize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Mahallemizde çok mükemmel bir çalışma yapıldı. Çalışmalar halen de devam etmektedir. Başkanımız, müdürlerimiz ve ekiplerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu çalışma sadece bizim köyde değil tüm köylerde yapılmaya devam ediyor. Mahallemizde yapılan çalışmalara teşekkür etmek amacıyla muhtarlığımız, azalarımız ve mahalle halkımız aldığımız ortak kararla teşekkür pankartı asmayı uygun gördük" dedi.

Eklenme Tarihi: 30.03.2015 09:35