NİSAN AYI HALK GÜNÜ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haliliye Belediyesi Nisan ayı "Halk Günü" toplantısı gerçekleştirildi. Vatandaşların not alınan taleplerinin çözümü için belediye yetkilileri çalışmalarını başlattı.

Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantısı Salonu’nda gerçekleştirilen halk günü programına; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Hacı Kanduza ve Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Güneş, Hasan Kaya ve Mehmet Keskin, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile belediye birim müdürleri katıldı. Başkan Demirkol, Başkan Yardımcıları Kanduza ve Uludağ ile görüşen vatandaşlar; istek, öneri ve şikayetlerini anlatarak çözüm istedi.

Başkan Demirkol ve yardımcıları tarafından not alınan taleplerin çözümü için ilgili birim müdürlüklerine talimat verildi. İletilen taleplerden Haliliye Belediyesi hizmet alanına girmeyen konular ise ilgili kurumlara resmi yolla iletilerek çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

Halk günüyle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, şunları söyledi:

"Her ayın ilk cuma günü öğleden sonrasında halk günü olarak ayırmışız. Haliliye halkından Haliliye Belediyesi olarak talepleri olan, dilekleri olan, istekleri olan hatta şikayetleri olan gelip burada isteğini anlatıyor. Bizde, bu işi ucu açık olarak gece saat 12'ye kadar da olsa halkımızdan son gelen temsilcinin, vatandaşımızın isteği not edilene kadar burada bütün müdürlerimizle birlikte her ayın ilk cuma günü öğleden sonrasında buradayız. Bundan sonrasında da bu uygulamalarımız devam edecek. Halkımızın bu halk gününde bize ulaşmasını temin ediyoruz ve bu hususta gerekli çalışmalar müdürlerimiz tarafından not ediliyor. Mümkün olanı hemen, çalışma gerektiren de çalışma tamamlandıktan sonra bizzat hizmet olarak vatandaşımıza dönüyor. Katıldıkları için Haliliye halkına, mesai harcadıkları için ise birim müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Bu arada AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatımız da, başta Sayın Başkanımız Mehmet Canpolat olmak üzere bugün onlarda halk günümüze misafir olarak katıldılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu hizmetlerimizin edeceğini halkımıza taahhüt ediyoruz."

Vatandaşlar ise halk gününde isteklerini bire bir Başkan Fevzi Demirkol'a aktardıklarını ve bu hizmetten dolayı Haliliye Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini söylediler.

Eklenme Tarihi: 03.04.2015 09:13