HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI 3. OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haliliye Belediyesi 2015 yılı Nisan ayı 3. birleşimi gerçekleştirildi. Nisan ayının 3'üncü birleşiminde, Denetim Raporu ile Sağlık ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu raporu okundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan Nisan ayı 3'üncü birleşimine, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile belediye meclis üyeleri katıldı. Başkan Demirkol’un meclis başkanlığını yaptığı toplantıda açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Başkanlık Teklif maddelerinden "Denetim Raporunun okutmak suretiyle meclisin bilgisine sunulması" görüşüldü. Yazı İşleri Müdürü tarafından okunan Denetim Raporu, meclis üyeleri tarafından oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Daha sonra ise komisyon raporlarına geçildi. Sağlık ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Müslüm Yüksel tarafından görseller kullanarak meclis üyelerine sunuldu. Raporda, Sağlık ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu'nun 3 aylık çalışma sonunda hazırlanan bilgiler meclise aktarıldı.

Başkan Fevzi Demirkol da, madde bağımlılığı raporuyla ilgili, "Bizim bir tespitimiz var, bu tip suça eğilimli gençlerin ilgilendiği spor alanları dövüş sporları. Onun içinde bizde, bir nevi eğitim noktasında dövüş sporlarıyla ilgileniyoruz" ifadelerini kullandı.

Meclis birleşiminin sonunda, Başkan Fevzi Demirkol ile Sağlık ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu üyeleri, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eklenme Tarihi: 08.04.2015 10:13