YOL YAPIM ÇALIŞMALARI YARIMSU’DA DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına Yarımsu Mahallesi’nde devam ediyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un “Kırsal mahallelerin şehirdeki mahallelerden farkının kalmayacak” ifadesi üzerine Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında Yarımsu Mahallesi’nde stabilize yol yapım çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yarımsu Mahallesi’nde, bozuk ve çamurlu yol problemlerini gidererek yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Devteşti, Sırrın, Şenocak ve Kesme Mahallelerinde stabilize yol yapım, Ulubağ kırsal Mahallesi’nde ise kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.  Yol yapım çalışmalarının yanı sıra Sırrın ve Devteşti Mahallelerinde yol açma çalışmaları sürdürülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ayrıca ilçenin farklı bölgelerinde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 29.07.2015 05:40