BAŞKAN DEMİRKOL: 95’İNCİ YILDÖNÜMÜNDE ZAFERİMİZ BİR KEZ DAHA KUTLU OLSUN

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Demirkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yakın zamanda belediyemizin de çeşitli faaliyetlerle andığı, toplumda tekrar hatırlatmak istediği Çanakkale ruhu, bundan 95 yıl önce ülkemizin her karış toprağında sirayet ettiği gibi, Urfa'da da etkisini gösterdi. Bugün üzerinde yaşadığımız bu toprakların her bir zerresi onun için mücadele vermiş, onu korumuş insanların zaferi ile taçlandı. Tarih o gün 11 Nisan'ı yazdı. Bu kadim tarihin yıl dönümünde şehit ve gazilerimizi minnet ve dualarla andığımızı belirtmek isterim. Halen üzerinde yaşamımızı sürdürdüğümüz her bir karış toprağın da değerini bilerek, emanetini koruyarak yaşıyoruz. 95 yıl önceden bugüne not ettiğimiz tarihler her an değişiyor olsa da, değişmeyen bir gerçek var; ‘Bu toprak bize emanettir.’ Onu korumak kadar, üzerinde yaşayan her bir insanın mutlu, huzurlu olması adına çalışmayı bize nasip ettiği için Allah'a her an şükrediyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm gazilerimizi saygıyla, hürmetle ve tüm şehitlerimizi rahmet ve dualarla anıyorum. 95. yıldönümünde zaferimiz bir kez daha kutlu olsun, varlığımız bu topraklarda kadim ve bereketli olsun. "

Eklenme Tarihi: 11.04.2015 00:52