BAŞKAN DEMİRKOL, VATANDAŞLARA TİRİT İKRAM ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ziyafette vatandaşlara tirit ikram etti.

Haliliye Belediyesi'nin katkılarıyla Kutlu Doğum Haftası kapsamında Hz. İbrahim Peygamber (Sanayi) Camii'nde vatandaşlara tirit ziyafeti verildi. Ziyafete Başkan Fevzi Demirkol'un yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Haci Kunduza, Belediye Meclis Üyeleri, İl Müftüsü İhsan Açık, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve diğer ilgililer katıldı. Masaları dolaşarak vatandaşların Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayan Başkan Demirkol, ziyafete katılan vatandaşlara tirit ikram etti.

Başkan Demirkol, Kutlu Doğum Haftası kapsamında 19 Nisan 2015 Pazar günü de Kısas Lisesi'nde tirit ikramı yapacaklarını hatırlatarak; hep beraber oturulan, dualarla başkalaşan sofraların daim olmasını diledi.

Haliliye Belediyesi daha önce de aşure, zerde pilav gibi yöresel yemek ikramlarında bulunmuş ve ramazanda sahur ve iftar sofralarının ev sahibi olarak Şanlıurfalıları sık sık aynı sofrada buluşturmuştu.

Eklenme Tarihi: 18.04.2015 05:11