BAŞKAN YARDIMCISI ULUDAĞ, DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİNİ VERDİ

Haliliye Belediye Başkan Yardımcı Osman Uludağ, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu'nda düzenlenen programa katılarak, yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerini taktim etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Belediye Meclis Üyesi Cuma Demir, Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu'nda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı. Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ile öğretmenler, öğrenciler ve velililerinin de katıldığı programda, öğrencilerin seslendirdiği ilahiler dinleyenlere duygulu anlar yaşattı. Programın sonunda, Başkan Yardımcısı Uludağ ile Meclis Üyesi Demir, okul tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerini taktim etti.

Öğretmen, öğrenci ve velililerinin Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayan Osman Uludağ, "Öncelikle bu programı düzenledikleri için öğretmen ve öğrencilerimiz ile çocuklarını bu tür etkinliklere gönderen velilerimize teşekkür ediyoruz. Allah'a hamd ediyoruz. 28 Şubat'lardan bu günlere geldik. Elhamdülillah artık okullarımızda Allah'ın Resul’ünün kutlu doğumunu hep birlikte kutlar duruma geldik. Öğrencilerimizin bu katkıları çok daha fazla artıyor. Ben hepinize bu programa emek veren okul müdürümüze, hocalarımıza, siz değerli velilerimize ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi: 20.04.2015 08:03