HAVŞANLI MAHALLESİ'NDE PARKE DÖŞEME ÇALIŞMASI

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı çalışmaları tamamlanmış kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Havşanlı Mahallesi'nde parke döşeme çalışmalarına başladı.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde stabilize yol ve kilitli beton parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kırsal mahallelerdeki stabilize çalışmalarının yanı sıra, alt yapı sorunu bulunmayan bölgelerde parke döşeme çalışmalarına başladı.

İlk olarak; Hasankent, Uluhan ve Ulubağ Mahalleleri'nde parke döşeme çalışması başlatan Fen İşleri Müdürlüğü, bu bölgelerdeki yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Program dahilindeki çalışmalar kapsamında, Havşanlı Mahallesi'nde kilitli beton parke yol yapım çalışmaları başlatıldı.  Parke çalışmalarının yapıldığı Havşanlı Mahallesi sakinleri, daha önce çamur nedeniyle araçları ile yoldan geçemediklerini ifade ettiler. Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalar nedeniyle Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a da teşekkür etti.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından merkez ve kırsal mahallelerde sürdürülen kilitli beton parke ve stabilize yol yapım çalışmaları kapsamında; Emirler, Süleymaniye, Uzunköy,  Akpınar, Ahmet Yesevi, Mutluca, Mahalleleri’nde ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 22.04.2015 06:25