BAŞKAN FEVZİ DEMİRKOL'UN 23 NİSAN MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Fevzi Demirkol, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 95'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Kurtuluş Savaşı zamanı yokluklar içerisinde kurulan TBMM ile Türk halkının bugünlere geldiğini söyledi.

Çocukların da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Başkan Demirkol, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kurtuluş mücadelesinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış günü olan 23 Nisan 1920 tarihi, bağımsız Türk Cumhuriyeti Devleti'nin demokrasiye geçiş günüdür. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ilan edilmesi, çocuklarımıza hediye ettiği içinde ayrı bir önem taşımaktadır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, kendilerini yetiştirip ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Yetişen her bir neslin bu ülkenin geleceğinde adlarının başarı, huzurla anılması adına belediyemiz de, üzerine düşen vazifeleri yerine getirmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 95. yılını ve milletimizin, Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

Eklenme Tarihi: 22.04.2015 09:26