MUHTARLARDAN BAŞKAN DEMİRKOL'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Haliliye İlçesi'ne bağlı Havşanlı ve Osmanbey Mahallelerinin muhtarları, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret ederek kırsal mahallelerde yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı çalışmaları tamamlanan Havşanlı ve Osmanbey kırsal Mahallelerinde parke döşeme çalışmalarına başladı. Yol yapım çalışmalarının bulunduğu Havşanlı Mahallesi Muhtarı Mahmut Ayniberk ile Osmanbey Mahallesi Muhtarı Fethi Budak, Başkan Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret etti. Muhtarlar, kırsal mahallelerinin, mahalle içi yollarının yapılmasından dolayı Başkan Demirkol'a teşekkür etti.

Mahalle muhtarlarının ziyaretiyle ilgili konuşan Başkan Demirkol, "Bugün ki ziyaretlerinden dolayı Havşanlı kırsal mahalle muhtarımız Sayın Mahmut Ayniberk beyefendi ve Osmanbey Mahalle muhtarlarımız Sayın Fethi Budak Bey'e teşekkür ediyorum" dedi.

Alt yapı hizmetleri tamamlanmış olan tüm mahallelerde nüfus sıralamasına göre kilitli parke taşı döşeme çalışmasının başladığını hatırlatan Başkan Fevzi Demirkol, "Nüfus sıralamasına göre devam edecektir.  Havşanlı ve Osmanbey'de çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı mahallinde inceledik, gördük bugünde kırsal mahallelerimizde ki çalışmaları duyurdukları için muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"137 KIRSAL MAHALLEYE OYUN GRUBU YAPILACAK"

Başkan Fevzi Demirkol, ilçeye bağlı 137 kırsal mahallenin tamamında 2015 yılı içerisinde çocuk oyun parkı yapılacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Kırsal mahallelerimizde 137 mahallemizin 137'sinde de bu yıl içerisinde çocuk oyun grubu olacak. Çocuk oyun grupları 137 mahallemizin 137'sinede 2015 yılı içerisinde yapılacak. İçme suyu ve kanalizasyonu bitmemiş kırsal mahallelerimizde de bizim stabilize yol çalışmamız devam ediyor. Stabilize yol çalışmalarımızda da bölge esaslı çalışıyoruz. Noktadan noktaya köyden köye atlayarak değil, girdiğimiz bölgede tüm ihtiyacı temin ederek çıkıyoruz. Kırsal mahallelerimizde kültür evi ve taziye evlerimizde nüfus sıralamasına göre yapılacak ve bu nüfus sırlamasına göre bu dört yıl içerisinde bütün kırsal mahallelerimizde taziye evi ve kültür evi yapılacak. Kırsal mahallelerimizin değişik ihtiyaçları, okullarımızda, camilerimizde ağaçlandırma çalışmamız devam ediyor. Kırsal mahallelerimize bir vaadimiz var. Kentte olanın mümkün olanı kırsalda taşımak istiyoruz. Havşanlı ve Osmanbey mahallemizde yerinde yapmış olduğumuz incelemeler sonucunda her iki mahalle muhtarımızda buraya kadar kendileri gelip teşekkür ettikleri için de bu asil davranışları için teşekkür ediyorum. Diğer mahallelerimize de zaman içerisinde nüfus sıralamasına göre adil bir şekilde dağıtılacaktır. Herkes hizmetimizden istifade edecektir. Ben bu vesile ile kırsal mahallelerimizin tam manası ile hizmetinde olduğumuzu beyan ediyorum, taahhüt ediyorum ve en kısa sürede gerçekleştirmek için çalışma içerisinde olduğumuzu tüm kamuoyuna duyuruyorum. Tekraren her iki mahalle muhtarımıza da bu asil davranışları için teşekkür ederim."

Havşanlı Mahalle Muhtarı Mahmut Ayniberk ise yaptığı açıklamada, "Bu gelişimizin sebebi sayın başkanımıza teşekkürlerimizi sunmak için. Başkanımızın dediği gibi büyükten küçüğe göre ilk adımı bizlerden, parke taşı çamurdan yağmurdan, inşallah bütün pisliklerden bizi kurtarmıştır.  Ve çalışmaları son derece güzel bir şekilde devam ediyor. Biz başkanımızın ilk gününden bugüne kadar arkasındayız. Başkanımıza güvenimiz sonsuzdur. Şimdi bizimki oldu diye başkanımız övüyor yada söylüyor değiliz. Fevzi Demirkol olarak biz gününden beri bu işlerin üstesinden geleceğini inanıyoruz. Biraz zaman verdiğimiz müddetçe Allah’ın izni ile bu üç dört sene içerisinde Urfa'da çok şey değiştireceğine inanıyoruz, saygılar sunuyoruz ve kendisine cani gönülden teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Osmanbey Mahalle Muhtarı Fethi Budak da, çalışmalardan dolayı başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 23.04.2015 02:07