BAŞKAN DEMİRKOL, MAKAMINI AYDINALP'E BIRAKTI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak koltuğunu 7'nci sınıf öğrencisi Perihan Aydınalp'e devretti. Temsil Başkan Aydınalp, Haliliye'yi daha yeşil yapacağını söyleyerek, bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı Demirkol'a teşekkür etti.

Başkan Fevzi Demirkol'un koltuğuna temsili olarak oturan Ziyaeddin Akbulut Ortaokulu öğrencisi Perihan Aydınalp, ilk olarak programda hazır bulunan belediye meclis üyelerine kendini tanıttı. Aydınalp, daha sonra bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür ederek, Haliliye ile ilgili planlarını söyledi. Haliliye'yi daha yeşil yapacağını söyleyen temsili Başkan Aydınalp, Belediye Başkanvekili Abdurrahman Beyaz'a da, Haliliye bölgesindeki kadın kültür merkezlerinin kirasının ödenmesi ve çocuk evlerine araç tahsis edilmesi talimatını verdi.

"DAHA YEŞİL, DAHA MUTLU HALİLİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Günün önemiyle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, "Alışılmış olduğu üzere 23 Nisan'da herhangi bir okuldan, herhangi bir öğrenci gelip Belediye Başkanlığına, Valiliğe, Bakanlığa, Başbakanlığa bugün için makama oturur ve yapmak istediklerini beyan eder. Bugün bizim Haliliye Belediye Başkanımız Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri'nde misafir olarak kalan Sayın Perihan Aydınalp. Perihan başkanımız, bugün geldi ve belediyemiz için yapacaklarını söyledi. Daha yeşil bir Haliliye emelini söyledi. Bizde, daha yeşil, daha güvenli, daha mutlu bir Haliliye için elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. Başkanımızın talimatları doğrultusunda daha yeşil olacak. Bizimde kendi düşüncemiz, plan ve programımız dahilinde daha güvenli ve daha mutlu bir Haliliye olacak. 23 Nisan'ın tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hasan Bilici ise, "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı kızımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'un makamına vekalet etmiş bulunmakta" ifadelerini kullandı.

Temsili Başkan Perihan Aydınalp'te, kendisine tanınan imkandan dolayı Başkan Demirkol'a teşekkür etti.

ECENUR'A LEPTOP HEDİYE EDİLDİ

Öte yandan Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Yarışmaları'nda kendisinden leptop isteyen şiir yazma kategorisinde il birincisi olan Ecenur Doğan'a da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla istediği leptopu hediye etti.

Ecenur'un yarışmada kazandığı ödül ile ablasının eğitim masraflarını giderileceğini ve bu nedenle almak istediği leptopu hediye ettiklerini söyleyen Başkan Demirkol, "Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu son sınıf öğrencimiz Ecenur Doğan, Çanakkale ile ilgili yapmış olduğumuz yarışmada, şiir yazma dalında il birinci oldu. Bin lira mükafati hak etmiştir. Kendileri, ödül töreninde almış olduğu ödülü ablasının eğitiminde kullanacağını belirttiği için almak istediği leptopu biz kendisine hediye etmeyi düşündük. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ecenur Doğan'a, daha önce vaat ettiğimiz leptopu kendisine taktim ettik." dedi.

Ecenur Doğan ise, "Başkanımıza öncelikle yalnızca bana değil, tüm öğrencilere vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin. İnşallah başkanımız bütün belediye başkanlarına örnek olur" şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi: 23.04.2015 11:08