BAŞKAN DEMİRKOL: HİZMETTE HER NOKTADAYIZ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Çamlıdere Mahallesi'nde düzenlenen programa katıldı. Başkan Demirkol, adaletle Haliliye'nin en ücra köşesine kadar ulaştıklarını ifade ederek, "Biz hizmette her noktadayız" dedi.

Haliliye Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde Çamlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin Kutlu Doğum Haftası etkinliği, Çamlıdere İlkokul Spor Salonu'nda düzenlendi. Programa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Haliliye Belediyesi Sazende Grubu'nun ilahi konseriyle başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Daha sonra ise Çamlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

Ödül töreninin ardından Kutlu Doğum Haftası'nın önemine vurgu yapan Başkan Demirkol, "Biz hizmette her noktadayız. Haliliye'nin kırsalında da kentinde de, her zaman adaletle, en ücra köşeye kadar ulaştık, ulaşmaya çalışacağız. Her noktada varız. Bize bu imkânı veren Cenab-ı Hakk’a hamd olsun. Bizim adalet anlayışımız, yönetim anlayışımız; 'Dicle kenarında bir koyunu kurt kapsa Cenab-ı Hakk onun hesabını Ömer'den soracaktır' anlayışıyla hizmet ediyoruz. Hizmet etmeye devam edeceğiz. İnsanların gönüllerine ulaşmak istiyoruz. Bu hususta, sayın okul müdürümüz ve yöneticilerimiz büyük fedakarlık gösterdiler. Peygamberimizin hayatı üzerinde test yarışması düzenlediler. Bizde, kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 600 öğrenciye 600 kitap getirdik. İnşallah okumuşlardır" dedi.

Program, Başkan Demirkol'un öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından Yrd. Doç. Dr. Mahmut Öztürk'ün sohbetinden sonra sona erdi.

Eklenme Tarihi: 28.04.2015 08:42