YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ÜÇKONAK'TA DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına Uçkonak Mahallesi'nde devam ediyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un "Kırsal mahallelerin şehirdeki mahallelerden farkının kalmayacak" taahhüttü üzerine Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına hız verdi. Mevsim şartlarının iyileşmesiyle birlikte kırsal mahallelerdeki çalışmalar ihtiyaçlar dahilinde yürütülüyor.

Çalışmalar kapsamında Üçkonak Mahallesi ve  Kocatepe bölgesinde stabilize yol yapım çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Üçkonak Mahallesi ve Kocatepe bölgesinde, bozuk ve çamurlu yol problemlerini gidererek, yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Üçkonak Mahalle Muhtarı Hasan Aslan, "Bizim mahallemize çalışmalar başladı. Daha önce malumunuz arabaları evlerimize kadar götüremiyorduk. Çünkü sokaklar yapılmamıştı. Hepsi çamurdu, herkes arabalarını köyün kenarında bırakıyordu. Şimdi sağ olsun çalışmaya başladılar. Tabi şehirdeki mahallelerde neyse bizimde aynı durumda olmasını bekliyoruz" dedi.

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalar nedeniyle Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bugüne kadar; Konuklu, Boyedere, Perşembe, Yeniköy, Keleşoğlu, Altuntepe, Şahintepe, Mamuca, Şeyhçoban ve Gürcütepe Mahalleleri’nde berkitme yol yapım çalışmaları yapıldı. Mutluca, Emirler, Yeşiltepe Uzunköy, Uluhan ve Yenisu’da ise çalışmalar devam ediyor.  Osmanbey, Ulubağ, Uluhan ve Havşanlı Mahalleleri’nde ise parke taşı döşeme çalışmaları yürütülüyor.

Eklenme Tarihi: 29.04.2015 06:30