HALİLİYE BELEDİYESİ RUHSATSIZ İŞ YERLERİNİ MÜHÜRLEDİ

Haliliye İlçesi'ne bağlı Bahçelievler ve Bamyasuyu Mahallelerinde bulunan ruhsatsız iki iş yeri Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından mühürlendi.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçe genelinde bulunan iş yerlerinin denetimi aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan denetimler kapsamında ruhsatı bulunmayan iş yerlerine uyarı verilerek belirtilen sürede ruhsat başvuruları yapılması istendi. Verilen süre içerisinde ruhsat başvurusunda bulunmayan iki iş yeri tespit edildi.  Tespitlerin ardından Belediye Encümen kararıyla iş yerlerinin kapatılması kararlaştırıldı.

Denetimler sonucunda belirlenen Bahçelievler Mahallesi 107. Sokak ve Bamyasuyu Mahallesi 147. Sokakta bulunan kafeteryalar zabıta ekipleri tarafından kapatılarak mühürlendi.

Eklenme Tarihi: 01.05.2015 02:32