BAŞKAN DEMİRKOL: HER ZAMAN HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile Belediye Meclis Üyeleri Sırrın ve Karşıyaka Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Demirkol, her zaman vatandaşların hizmetinde olacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a mahalle ziyaretlerinde Meclis Üyeleri; Cuma Demir, Halil Yetkin, İbrahim Felhan ve Abdulkadir Bağış eşlik etti. İlk olarak Sırrın Mahallesi’ne giden Başkan Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol çalışmalarını inceledi.  Vatandaşların ve Sırrın Mahalle Muhtarı İbrahim Kara’nın şikayetlerini dinleyen Başkan Demirkol, sıkıntıların giderilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Sırrın Mahallesi Karaçizmeli Camisi altında bulunan taziye evini gezen Başkan Demirkol, cami imamının talebi üzerine taziye evine klima tahsis edeceğini belirtti.

Başkan Fevzi Demirkol’un ziyareti ile ilgili açıklama yapan Sırrın Mahalle Muhtarı İbrahim Kara ‘’Sayın Başkanımızdan Allah razı olsun, sorunlarımızı dinledi, kendisinden minnettarız’’ dedi.

Yol çalışmalarını yerinde incelediğini hatırlatan Başkan Demirkol ise çalışmalarımız devam edecek sadece sırrın Mahallesi’nde değil, kırsalda da kent içinde de bütün mahallelerde iş makinelerimiz çalışıyor. Yollarda yaz içerisinde inşallah büyük bir mesafe alacağız. Şu anda Sırrın Mahallesi’ndeki yolları yapıyoruz daha sonra diğer mahallelere de geçeceğiz, diğer mahallelerde de çalışmalarımız zaten devam ediyor’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Fevzi Demirkol Sırrın Mahallesi’ndeki incelemelerinin ardından Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret etti. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan ve mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Başkan Demirkol, daha sonra yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Başkan Demirkol burada, çocuklara şapka dağıttı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Demirkol’un mahalle gezisinde sorunlarını dinlediğini anlatan Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan ‘’Sayın Başkanımız şeref verdi bugün mahalleye geldi, çocukların hepsine şapka dağıttı.  Kendisine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Karşıyaka Mahallesi’ndeki park çalışmalarını yerinde incelediğini söyleyen Başkan Fevzi Demirkol, yaptığım açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Karşıyaka Mahalle Muhtarımız sayın Halil Taştan ile birlikte Karşıyaka Mahallemizdeki park çalışmalarını yerinde inceledik. Yapılan çalışmaları gördük, eksik olanları gördük ve eksik olanları daha öncesinden tespit ettiklerimizi yapmıştık, bundan sonrasında da park çalışmalarımız bütün mahallelerimizde devam edecek. Bize hoşgörü ile gerekli misafirperverliği göstererek yaklaştıkları, bizi misafir ettikleri için sayın muhtarımız ve Karşıyaka Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyoruz. Her zaman hizmetlerinde olacağız ve hizmetlerimiz her zaman devam edecek.”

Eklenme Tarihi: 02.05.2015 02:25