PARKE YAPIM ÇALIŞMALARI ULUHAN MAHALLESİ'NDE DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Uluhan kırsal Mahallesi'nde altyapı sorunu bulunmayan bölgelerde parke yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Kurulduğu günden itibaren merkez ile kırsal mahalleler arasında ayrım yapmadan hizmetlerine devam eden Haliliye Belediyesi, bu kapsamda üstyapı çalışmalarına Uluhan Mahallesi'nde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede alt yapı sorunu bulunmayan bölgelerde başlattığı parke yapım çalışmalarıyla çamurlu yollara son veriyor.

Kent merkezine 90 kilometre uzaklıkta bulunan Uluhan Mahallesi'ne yapılan hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesi'ne ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Hasan Beşdağ, "Haliliye Belediyemizin Uluhan Mahallemizde yapmış olduğu ve devam eden parke taşı döşeme çalışmaları ile stabilize yol yapım çalışmaları, altyapı sorunumuzun bulunmadığı bölgelerde devam ediyor. Şanlıurfa merkeze 90 kilometre uzaklıkta olmamıza rağmen Belediye Başkanımız sürekli bizleri ziyaret ediyor. Şuanda Uluhan Mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Beklentilerimiz var ama zamanla hepsinin birer birer tamamlanacağına inanıyoruz. Belediyemize, başkanımıza ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Biz kırsal alanda çok uzak olduğumuz için geriye dönük tarihlere baktığımız zaman böyle bir çalışma yoktu. Eskiden yılda bir veya iki kez bir resmi araç buraya geliyordu. Fakat şuanda mahallemizde hemen hemen her gün resmi araçlar ve belediye araçları çalışma için buradalar. Allah razı olsun kendilerinden yapmış oldukları çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Eklenme Tarihi: 02.05.2015 04:30