HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİ 2. OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haliliye Belediye Meclisi Mayıs Ayı Birleşimi 2.Oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Meclis Üyeleri tarafından verilen önergeler görüşüldü.

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen Meclis Toplantısı'na Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz başkanlık yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından dün gündeme alınan yazılı ve sözlü önergeler görüşüldü.

Meclis Üyeleri tarafından, Lisans yerleştirme sınavına girecek öğrenciler ve velilerine yönelik seminerler verilmesinin araştırılması önergesi oy birliği ile kabul edilerek ‘Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Komsiyonu’’na sevk edildi.  Yine meclis üyeleri tarafından, Kırsal mahallelerde parke döşenecek alanların tespiti için araştırma yapılması hakkındaki önerge oy birliği ile kabul edilerek ‘Kırsal Hizmetler Komisyonu’na sevk edildi.

Yazılı ve sözlü önergelerin görüşülmesinin ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli Yasemin Coşandal tarafından, Haliliye Belediyesi 2014 yılı kesin hesabı Meclis’in bilgisine sunuldu.  Haliliye Belediyesi 2014 yılı kesin hesap bilançosu oy birliği ile kabul edildi.

Eklenme Tarihi: 05.05.2015 09:20