SOLUK ALMA VAKTİ AKÇAKALE’DE SAHNELENDİ

Haliliye Belediyesi Tiyatro ekibi tarafından “Soluk Alma Vakti” isimli tiyatro gösterisi, Akçakale’de sahnelendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Tiyatro ekibi, Akçakale Yatılı Anadolu İmam Hatim Lisesi’nde Soluk Alma Vakti adlı oyununu sahneledi. İbrahim Halil Yılmaz’ın yönettiği, Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kadir Kırıcı ile Haliliye Belediyesi Tiyatro ekibinin sahne aldığı oyuna; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Akçakale İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem Yılmaz, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Altundağ ve Abdulkadir Bağış ile sanatseverler katıldı.

Haliliye Belediyesi’nin faaliyetlerinin anlatıldığı film gösteriminin ardından başlayan ve Şanlıurfa geleneklerinden izler taşıyan oyun, izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Zaman zaman duygusal anların, zaman zaman ise izleyenleri kahkahaya boğan oyunun ardından konuşan Kaymakam Eyüp Fırat, Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti.

Benzer etkinliklerin ortak çalışmayla tekrarı olacağını belirten Fırat, “Bugün gerçekten çok güzel bir gün. Ben öncelikle bu güzel ekibi buraya getiren çok değerli Başkanımıza ve bütün ekibe çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir akşamdı. İnşallah bunun tekrarı olacak. Biz bu ekiple çalışmak istiyoruz” dedi.

Akçakale’de bu oyunu sergilediklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Fevzi Demirkol, “Sayın Kaymakamımız Eyüp Fırat Bey’e ve hayatının her döneminde bizleri yalnız bırakmayan Harran Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özyavuz’a ve hayatının bundan sonraki döneminde beraber olacağımız Sayın Abdulhakim Ayhan Bey’e, tüm Akçakale, Harran halkına, Şanlıurfa’dan buraya gelen Belediye Başkan Yardımcımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, siz değerli dostlarımıza, dostların buluşması olan bu gecede hep birlikte olduğumuz için mutluyuz. Cenab-ı Hakk’a hamd ediyoruz. Allah sizden razı olsun” diye konuştu.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ile Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, konuşmalarında Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat; Başkan Fevzi Demirkol ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Kırıcı’ya hediye taktim etti.

Eklenme Tarihi: 12.05.2015 16:46