BAŞKAN DEMİRKOL'DAN HEMŞİRELERE ANLAMLI ZİYARET

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 12- 18 Mayıs tarihlerinden kutlanan Hemşireler Günü dolayısıyla Acil Servis'te çalışan sağlık personellerini ziyaret etti. Çalışanların Hemşireler Günü'nü kutlayan Demirkol, "Halkımızın sıhhatine kavuşması için gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Bağış, Nusret Kaya ve Selim Polat ile birlikte Hemşireler Haftası dolayısıyla Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ni ziyaret etti. Burada nöbetçi Başhemşir İsa Aktaş tarafından karşılanan Başkan Demirkol ve beraberindekiler, poliklinik ve yoğun bakımlarda görevli hemşir ve hemşireleri ziyaret etti. Sağlık çalışanlarıyla sohbet ederek hafta dolayısıyla hediyelerini taktim eden Başkan Demirkol, sağlık personellerinin insanların sağlığına kavuşması için fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Demirkol, Hemşireler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

"Bugün dünya hemşireler günü dolayısıyla sağlık çalışanlarımızın hastanelerimizde, sağlık kuruluşlarımızda ziyaret ederek, halkımıza faydalı olma, halkımıza sıhhatine kavuşması yönünde gece, gündüz demeden fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür etmek ve bugün de onları hatırladığımızı hissettirmek için geldik. Sağ olsun bizi sıcak bir şekilde karşıladılar. Hizmetlisinden, baştabibine kadar bütün sağlık çalışanlarımıza, insanımıza hizmet ettikleri için teşekkür ediyoruz. Ömür boyu dua alarak hayırlı hizmetlere vesile olmalarını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyoruz. Bu arada tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü kutluyoruz."

Eklenme Tarihi: 13.05.2015 11:40