BAYAN DEMİRKOL VE BAYAN NEBATİ EV ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un eşi Adile Demirkol ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nurettin Nebati'nin eşi Özlem Nebati, ilçede bir takım gezi ve ziyaretlerde bulundu.

Bayan Demirkol ve Bayan Nebati ile beraberindekiler, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin evlerin evlerini ziyaret etti. Aileler ile sohbet eden Bayan Demirkol ve Bayan Nebati, sıkıntılarını dinlediği ailelere yardımcı olmaya çalıştı. Şehitlik, Devteşi, Bamyasuyu ve Karşıyaka mahallelerinde daha önceden belirlenen adresleri ziyaret eden Bayan Demirkol ve Bayan Nebati, aile fertlerine her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

Bayan Demirkol ve Bayan Nebati ziyaretlerle ilgili, "İhtiyaç sahibi ailelerimizin evlerini ziyaret ettik. Ailelerimizin sıkıntılarını dinleyerek, dertlerine ortak olduk" ifadelerini kullandılar.

Bayan Demirkol ve Bayan Nebati'nin Haliliye İlçesi'ndeki gezi programına, AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve teşkilattaki bayan üyelerde eşlik etti.

Eklenme Tarihi: 17.05.2015 02:02