HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN PERSONELE OTOMASYON EĞİTİMİ

Haliliye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, personellere e-belediye programı konusunda otomasyon eğitim verdi.

Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası'ndaki toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, şube müdürlüklerinde evrak kayıt görevlisi personeller katıldı. Elektronik Belge Sistemi programını nasıl kullanmaları konusunda verilen eğitimde personeller, merak ettiği soruların da cevaplarını buldu. Gerçekleştirilen eğitim sayesinde; evrak kayıt ve diğer işlemleri çevrimiçi olarak sistem üzerinden daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek. Bu sayede kâğıt israfının da önüne geçilmiş olacak.

Belediye çalışanlarına yönelik yapılan bu çalışma sayesinde, arşivlerin daha kolay muhafaza edilmesi, belgelere ulaşımın daha kolay hale gelmesi ve bilgilerin hızlı paylaşımını sağlamak amaçlanıyor.

Eklenme Tarihi: 21.05.2015 02:47