HALİLİYE BELEDİYE SPORLU MEVLANA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Şanlıurfa Haliliye Belediye Sporlu Mevlana Altuntaş, İzmir'de yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.  Şampiyonluğu kazanan Mevlana Altuntaş, Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor’u İrlanda’da yapılacak olan Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda temsil edecek.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından İzmir'de yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na 25 sporcu ile katıldı.  Şanlıurfa Haliliye Belediye Sporlu Mevlana Altuntaş 63 buçuk kiloda Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.  Türkiye Büyükler ve Gençler (Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks Şampiyonası İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Haliliye Belediye Sporlu Mevlana Altuntaş ilk turda Osman Demir’i nakavt etti.  2. turda Halil Yaman, 3. turda Mustafa Yılmaz, 4. turda Ahmet Salih’i mağlup eden Mevlana Altuntaş, çeyrek finalde Tarkan Kabukçu ile karşılaştı.  Çeyrek finalde de rakibini yenen Altuntaş, yarı finalde Abdulsamet  Yazıcı’yı da yenerek finalde,  Onur Yıldız’ın rakibi oldu.  Final müsabakasında rakibine şans tanımayan Altuntaş rakibini nakavt ederek Türkiye Şampiyonu oldu.

HALİLİYE BELEDİYE SPOR’LU MEVLANA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Mevlana Altuntaş İrlanda’da yapılacak olan Kick Boks Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.  Mevlana Altuntaş Dünya Şampiyonası'nda Haliliye’nin yanı sıra Türkiye’yi temsil edecek.

HALİLİYE BELEDİYE SPOR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor kurulduğu günden bu yana birçok başarıya imza attı. Kısa süre önce kurulan Haliliye Belediye Spor ilk başarısını Voleybol takımı ile elde etti.  Şanlıurfa’da oynanan grup maçlarında şampiyon olan Voleybol Erkek Takımı Adıyaman’da bölge şampiyonu olarak, 3. Lig’e yükseldi. Masa tenisinde ferdi ve kulüp olarak şampiyonluk elde edildi. Atletizmde genç atletlerde Emine Talmaç 1000 metrede bölgede derece yaparak,  Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.  Basketbolda ise yıldızlarda yerel ligde Haliliye Belediye Spor Basketbol takımı şampiyon oldu.

Eklenme Tarihi: 29.05.2015 03:21