HALİLİYE'DE BOŞ ARAZİLERDEKİ YABANİ OTLAR TEMİZLENİYOR

Haliliye Belediyesi, boş arazilerdeki yabani otların temizlenmesi için başlattığı çalışmalara devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yol kenarı ve boş arazilerde beliren yabani otları temizliyor. Ekipler, anız temizleme çalışmalarını 1 kepçe, 1 kamyon ve 3 adet tırpan gerçekleştirirken, vatandaşlara da anızları yakmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Boş arazilerdeki otları tırpanla kesip tırmıkla küme haline getiren ekipler, daha sonra kepçe yardımıyla temizlenen otları kaldırıyor.

Ekipler; Yenişehir, Hamidiye, Paşabağı, Veysel Karani, Ertuğrul Gazi, Refahiye, Selahaddin Eyyubi, Ulubatlı ve Osman Gazi mahallelerinde tamamladığı çalışmalarını, kısa süre içerisinde merkez mahallelerin tamamında bitirmeyi hedefliyor.

Eklenme Tarihi: 09.06.2015 08:01