BİRİ BİTİYOR DİĞERİ BAŞLIYOR: SIRA ULUBAĞ MAHALLESİ'NDE

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Haliliye'nin planlamalardaki sıralamaya göre tüm mahallelerinde yol yapım çalışmaları sürdürülüyor. Mahallelerde çalışmalar sırasıyla tamamlanıyor. Bugün Ulubağ Mahallesi'nde çalışmaya başlayan Fen İşleri Müdürlüğü kısa sürede burada da parke çalışmalarını tamamlayarak yeni mahallelerde çalışmalarına başlayacak.

YILLARIN BEKLENTİSİ YANIT BULUYOR

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi'ne bağlı Ulubağ Kırsal Mahallesi'nde kilitli parke döşeme çalışmaları başladı. Mahalle sakinleri tarafından olumlu karşılanan çalışmalar için, vatandaşlar yıllardır yapılmamış yollarının artık yapılıyor olmasından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Mahalle sakinlerinin konuşmalarında sık sık Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür de yer aldı.

Eklenme Tarihi: 12.06.2015 06:43