TÜM MAHALLELERDE YOL HEDEFİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım atağını hızla sürdürüyor. Ekipler  bu kez Dağeteği Mahallesi'ne bağlı Büyük Beyaz Kuyu Mezrası'nda çalışmalarına başladı.

Bu mezrada yol yapım çalışmaları haricinde, yeni yol açma çalışmaları da yapan Haliliye Belediyesi tahrip olmuş yollarda ise stabilize yenilemelerde bulunuyor. Mahallede yer alan taş ve toprak yığınlarını düzenleyerek yaşam şartlarını iyileştiren Haliliye Belediyesi, iklim şartlarının yapım şartlarını olanaklı hale getirmesi ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Kış şartlarına tekrar geçmeden iklimsel imkanları kullanan belediye, önümüzdeki kışın rahat yaşanabilmesi adına planlamalar yapıyor.

Büyük Beyaz Kuyu Mezrası sakinleri merakla sonuçlarını bekledikleri çalışmalarla ilgili Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür ederek, çalışmaları yakından takip ediyor. Mezra sakinlerinden Dağeteği Mahallesi Muhtarı Halil Yalçın: "Ben Dağeteği Mahallesi Muhtarı ve köylülerin temsilcisi olarak Haliliye Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Haliliye Belediyesi tarafından bütün yollarımızı düzgün bir şekilde yapılıyor. Emeği geçen tüm ekibe de teşekkürler. Çalışmalardan memnunuz. Allah razı olsun diyorum." diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 15.06.2015 07:29