HALİLİYE BELEDİYESİ TİYATRO EKİBİ DEVTEŞTİ'NDE ORTA OYUNU SAHNELEDİ

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tiyatro Ekibi, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Devteşti Mahallesi’nde Hacivat Karagöz ve Orta Oyunu sahneledi.

Devteşti Mahallesi’nde Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gezici Sanat Tırı'nda  gerçekleştirilen Ramazan Ayı etkinliklerine; Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Haci Kanduza, Belediye Meclis Üyeleri Emin Coşkun ve Hasan Kaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gösteri öncesi sahneye çıkan Kültür ve Sosyal İşler Müdür Abdulkadir Kırıcı, Ramazan Ayı etkinlikleri ve kültür faaliyetleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Ardından etkinlikler kapsamında ilk olarak Hacivat ve Karagöz sahne aldı. Çocukların büyük beğenisini toplayan Hacivat Karagöz gösterisinin ardından Haliliye Belediyesi Tiyatro Ekibi orta oyunu sahneledi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren etkinlikler, izleyenlerden tam not aldı.

Eklenme Tarihi: 02.07.2015 04:45