HALİLİYE BELEDİYESİ'NİN İFTAR VE SAHUR SOFRASI DOLU DOLU GEÇİYOR

Haliliye Belediyesi'nin Ramazan Ayı nedeniyle kurduğu iftar ve sahur sofraları dolu dolu geçiyor. Başkan Fevzi Demirkol da Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ve yargı mensupları ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü'yü kurulan sofralarda ağırladı.

Haliliye Belediyesi'nin Topçu Meydanı'nda kurduğu iftara Başkan Fevzi Demirkol'un yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, yargı mensupları ve aileleri, Haliliye Belediye Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Osman Uludağ ile belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İftar öncesi Başkan Demirkol ve Başsavcı Kuş, masaları dolaşarak vatandaşlarla görüştü. İkili, görüştükleri vatandaşlara da yemeklerini ikram etti.

Okunan ezanla birlikte açılan iftarın ardından açıklama yapan Cumhuriyet Başsavcısı, ihtiyaç sahipleriyle birlikte iftar yapmanın kendilerine mutluluk verdiğini söyledi. Hizmetlerinden dolayı Haliliye Belediyesi'ne teşekkür eden Başsavcı Kuş, "Sayın Başkanımıza bugün bize yaşattığı farklı bir iftar için teşekkür ediyoruz. Gerçekten bizim içinde son derece güzel bir iftar olmuştur. Halkın içerisinde ihtiyaç sahipleri ile birlikte iftar yapmak bize mutluluk vermiştir. Kendilerinin yemeklerini de dağıtma fırsatı yakaladık. Yemekler gerçekten çok sıcaktı ve çok güzeldi gerçekten. Bu anlamda bu hizmeti verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı’ndan gerçekten bu büyük bir ihtiyaç. Bu ihtiyacı karşıladıkları için ve Allah rızası için çalıştıkları için kendilerine ben kendi adıma teşekkür ediyorum. 2 bin insan yemek yedi bu kolay değil 2 bin insana sıcak yemeği aynı anda verebilmek. Büyük bir hizmet, büyük bir gayret. Bu nedenle kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol ise iftar sofrasına tevazu gösteren Başsavcı Uğurhan Kuş ve yargı mensuplarına teşekkür ederek, "Alışılmış olduğu üzere bugün akşam yine meydanda iftar yemeğimizi, Haliliye Belediyesi'nin ikram ettiği iftar yemeğini halkımızla beraber yeme imkanı bulduk. Halkımızın içinde bulunduğu durumu ve bu durumun manevi havasını teneffüs etmek amacıyla bugün Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş Beyefendi ve yargı mensupları bizim misafirimizdi. Kendileri tevazu gösterdiler. Soframıza teşrif ettiler ve ayrıca halkımıza kendi elleri ile yemek dağıttılar. Bu teşrifleri için tevazuları için Sayın Uğurhan Kuş Beyefendi'nin şahsında tüm yargı mensuplarına bu tevazuları için teşekkür ediyorum. Bu manevi havayı birlikte teneffüs ettiğimiz için de bize bu imkanı sağladığı için de cenabı hakka şükürler ediyorum" diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ SÜRÜCÜ: HİZMETİNDEN DOLAYI BAŞKAN DEMİRKOL'A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ramazan Ayı'nın 17'nci sahurunda Haliliye Belediyesi'nin sahur sofrasına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü, Memur- Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun ve sendika başkanları misafir oldu. Başkan Demirkol ile birlikte sahur sofrasına misafir olan vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Sürücü, onların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Demirkol ve Milletvekili Sürücü, daha sonra misafirlere sahur yemeklerini ikram etti.

Sahurun ardından açıklama yapan Milletvekili Hamide Sürücü, Başkan Fevzi Demirkol'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Sahurda değerli Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'un düzenlemiş olduğu sahur programında, değerli sendika başkanlarımız ve halkımızla bir aradaydık. Halkımızın sorunlarını dinledik. Onlarla birlikte olduk. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a bu güzel davetinden ve hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyorum, kendisini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Demirkol ise insanlara faydalı olma yolunda çalışmalarının devam edeceğini belirterek, "Haliliye Belediyesi olarak Ramazan Ayı boyunca vermiş olduğumuz iftar ve sahur yemeklerinden bugünkü sahurumuza Sayın Milletvekilimiz Hamide Sürücü hanımefendi katıldılar. Kendilerine tevazularından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Memur- Sen'e bağlı sendika başkanlarımız, iş kolu temsilcilerimiz bizim aramızda oldular. Vatandaşlarımızın ve muhacirlerin halini gördüler. Bu manevi havayı birlikte teneffüs ettik. Bundan sonrasında insanlara faydalı olma yolunca çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Memur- Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun ise yapılan güzel hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesi'ne ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 04.07.2015 06:02